Cím: Debrecen, Bem tér 9. Tel.: +36 52 420-788, E-mail: bemdent.praxis@gmail.com
Skype: BemDent, Rendelési idő: H,SZ,P: 8-14 óráig, K,CS: 13-19 óráig.


Bemutatkozás

Dr. Szakács János vagyok és pár mondatban be szeretném mutatni a  rendelőnkben Önökért munkálkodó, jelenleg négy főből álló csapatunkat, amely rendelőt családi vállalkozás keretei között működtetjük immár több, mint 20 éve feleségemmel,  Dr. Láczay Enikővel együtt.

Feleségemmel egy évfolyamon végeztünk 1989-ben a DOTE fogorvosi karán. Három évvel később fog-, és szájbetegségek szakvizsgát tettünk Budapesten. Még abban az évben megnyitottuk magánrendelésünket Debrecenben az Eötvös utcán. 1995-ben a város egyik talán legkönnyebben megközelíthető részére, a Bem tér 9. szám alá költöztettük rendelőnket. A Füredi utca - Bem tér villamosmegállótól pár méternyi távolságra, tömegközlekedéssel és autóval könnyen megközelíthető helyen, egy több, mint 100 éves szép régi épületben működnek praxisaink. Rendelőink, várónk és a közvetlen környezetünk is 2010-ben teljeskörűen fel lettek újítva. Gép és műszerparkunk a folyamatos fejlesztések következtében a legkorszerűbb igényeknek és uniós előírásoknak is maximálisan megfelelnek.


Dr. Szakács János fogszakorvos
Dr. Szakács János fogszakorvos
A debreceni fogorvosi rendelőben
A fogorvosi rendelőben

A debreceni fogászati rendelő
A rendelő

Húsz éve alapítottuk  családi vállalkozásunkat, amelynek keretében 1998 óta két vegyes fogorvosi praxist működtetünk a Bem tér 9. szám alatt. A 39. és a 40. fogorvosi körzet beosztásának megfelelően körülbelül 7.200 debreceni lakos társadalombiztosítás által finanszírozott körzeti fogorvosi ellátását végezzük legjobb tudásunk szerint.  Rendelőink korszerűen felszereltek, három fogorvosi kezelőegység, két röntgengép, digitális filmelőhívás és archiválás, sebészeti és lágylézerkészülék, hálózatos számítógépes betegnyilvántartás, online betegbejelentkezési lehetőség segíti munkánkat. Legutóbbi fejlesztésüknek köszönhetően pácienseinket SMS üzenetben értesítjük legközelebbi kezelésük időpontjáról és az esedékes szűrővizsgálatokról.

Több, mint 18 éve a Fogorvostudományi Kar által szervezett fogszakorvosképzésben is részt veszünk, mint külső képzőhely.Eddig öt végzős hallgató szerzett fogszakorvosi címet úgy, hogy nálunk töltötte gyakorlati idejét.

Szigorodtak az európai uniós szabályok, így 2008-ban az időt kicsit megelőzendő, újabb szakvizsgát tettünk feleségemmel, a legújabb elveknek megfelelően konzerváló fogászat és fogpótlástan témakörből, ezzel is biztosítva pácienseink számára a legújabb, legkorszerűbb kezelési lehetőségek igénybevételét rendelőnkben. Ez a vizsga  hazánkban egyenlőre nem kötelező jellegű, de mi úgy gondoltuk, hogy az új ismeretek és eljárások elsajátítása mindenképpen szükséges ahhoz, hogy a lehető legkorszerűbb gyógyítási eljárásokat nyújthassuk pácienseinknek.  Feleségemmel együtt két szakvizsgával rendelkező fogszakorvosként, valamint két tapasztalt asszisztensünkkel karöltve dolgozunk pácienseink elégedett mosolyáért.

Kérem, hogy bátran keressek  bennünket bármilyen jellegű fogászati panaszuk esetén!

Dr. Szakács János

2017.04.20

 

Gyógyír az érzékeny fogaknak:

Speciális ganodermás fogkrém az érzékeny fogakra, mely nem tartalmaz szacharint és színezőanyagokat. Ganozhi fogkrém részletek