Cím: Debrecen, Bem tér 9. Tel.: +36 52 420-788, E-mail: bemdent.praxis@gmail.com
Skype: BemDent, Rendelési idő: H,SZ,P: 8-14 óráig, K,CS: 13-19 óráig.


Cirkónium

Bemutatjuk a cirkónium, vagy cirkónium-oxid, mint anyag, valamint a belőle készülő koronák és hidak előnyeit:

A fogpótlás vázaként nem tartalmaz fémet, így esztétikailag kifogástalan eredményt nyújt. Maga a cirkónium-váz színe is az eredeti fogszínhez alakítható. Tehát maga a váz is festhető, nem csak a leplező kerámia. Ezt a folyamatot szinterezésnek nevezik. Már létezik a kerámia nélküli CIRKON korona, amely hamarosan fantasztikus lehetőségeket fog nyújtani pácienseink számára. (Prettau)

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

1. eset

Cirkonium Cirkonium
Cirkonium Cirkonium
Cirkonium

A cirkónium-oxid biokompatibilis anyag, emiatt implantátumokat és azokhoz való műcsonkokat egyaránt előállíthatnak belőle. Fentiek miatt nem válthat ki allergiás reakciót a szervezetben. Az előállításakor alkalmazott CAD/CAM technológiának köszönhetően igen pontosan illeszkedik a megfelelően előkészített fogcsonkra, vagy implantátumra. Ez a technológia pedig egy számítógépvezérelt frézelőgép, amely 5 darab speciális gyémánt fúrófejjel, emberi kéz érintése nélkül faragja ki a híd vázát. A fog és a korona közötti "rés" ennek köszönhetően 5 mikronnyi, ami nagyjából tizede a hagyományos koronák esetében előforduló résnek, és ezt természetesen a ragasztócement tökéletesen kitölti.

Cad/cam Cad/cam

A korona a fényt a saját fogaknak megfelelő módon átengedi, azaz teljesen hasonló módon viselkedik azokhoz. Vállas csonkelőkészítés esetén a két anyag találkozása észrevehetetlen.

Nincs többé "fémszegély" és vörös, gyulladt íny, valamint szürke, fémhatású alapszínű korona!
Mindezek mellett magas a hajlítással szembeni ellenállása és nagyon kemény anyag, ezért hosszabb foghiányok áthidalására is alkalmas.

2. eset

Cirkonium Cirkonium
Cirkonium Cirkonium
Cirkonium Cirkonium

Összefoglalásként kijelenthetjük, hogy használatával hosszú távon is megbízható, erős fogpótlások (hidak és koronák) készíthetőek. Előnyös tulajdonságait tekintve vélhetően hamarosan kiszorítja a fémeket, mint kerámiahordozó vázakat a rögzített pótlások területéről.
Rendelőnkben két féle cirkon pótlás közül választhat. Az egyik a "hagyományos" Zirkográffal elkészített, első generációs típus, a másik pedig a legmodernebb háromdimenziós szkennerrel bedigitalizált mintára CAD/CAM frézgéppel készült cirkonvázra égetett kerámiapótlás. Természetesen a minősége mindkettőnek kiváló, csupán a megmunkálás módja és a laborköltségek miatt van közöttük árbeli eltérés. Reményeink és a velünk dolgozó fogtechnikai labortól származó információk alapján bízunk benne, hogy hamarosan elkezdhetjük a leplezés nélküli, teljes cirkon koronák készítését is, amelyekhez nagy reményeket fűzünk.
www.zirkonzahn.com

3. eset

Cirkonium Cirkonium
Cirkonium Cirkonium
Cirkonium Cirkonium

4. eset

Cirkonium Cirkonium
Cirkonium

5. eset

Cirkonium Cirkonium
Cirkonium Cirkonium
Cirkonium

Bővebb információért vegye fel velünk a kapcsolatot!

Gyógyír az érzékeny fogaknak:

Speciális ganodermás fogkrém az érzékeny fogakra, mely nem tartalmaz szacharint és színezőanyagokat. Ganozhi fogkrém részletek